Артилеристи Тернопільщини цілодобово тренуються, щоб, за необхідності, дати відсіч ворогу

Опубліковано:
11 Грудня, 2018

Військовослужбовці Тернопільщини, а саме службовці артилерійської бригади, тренуються, щоб захищати свою землю, у разі нападу ворогів. Про це написали на сторінці 44 артбригади у Facebook:

«Артилеристи бригади оперативного командування «ЗАХІД» за першим наказом готові громити ворога нищівним вогнем. З моменту приведення у бойову готовність, підрозділи не припиняють тренувань. І вдень і вночі, в туман, і в негоду відпрацьовують навички під час тактико – спеціальних навчань. Вдосконалюються нормативи висування на вогневу позицію, здійснюється орієнтування в напрямку гармати, організовується приведення гармат до бою та нанесення удару по цілі без стрільби. У батарей, дивізіонів розгорнуті командно – спостережні пункти, організовано управління вогнем та маневром підрозділів, ведеться розвідка противника на місцевості, спостерігається за діями загальновійськових підрозділів та здійснюється взаємодія з ними. У ході таких тренувань командири ставлять конкретні завдання для своїх підлеглих, щоб завдяки умілим діям особового складу, вдалому плануванню артилерійських ударів по місцях скупчення живої сили та вогневих засобів противник відчув руйнівну міць української артилерії, зазнав непоправних втрат під час свого наступу», –  йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #тренування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: