Фото тернопільських дітлахів опублікували на сторінках американського журналу «TIME»

Опубліковано:
11 Грудня, 2018

Популярне американське видання «TIME» оприлюднило підбірку найзахопливіших фотографій 2018 року. Журнал назвав сотню найкращих світлин року, що минає.

Повідомляє «Тернопіль». Несподівано потрапила до сотні найкращих і фотографія з дітьми з Тернопільщини. Так, на світлині зафіксували дітлахів – учасників літнього табору, які ввечері 28 липня сидять у наметі однієї з націоналістичних партій з рушницями в руках. Діти брали участь в тактичних вправах.

Загалом видання підписало усі фотографії як «від трагедії до святкування, від перспективних починань до сумних закінчень, ці знімки захоплюють  2018 рік». Окрім фотографії українських дітей, на сторінках журналу можна побачити світлини усіх найважливіших подій 2018 року.

Варто додати, що осінню 2016 року журнал оприлюднив дев’ять найкращих фотографій всіх часів. На розроблення цієї підбірки редакції журналу знадобилося три роки. Перше фото «Обід на хмарочосі» 1932 року зображує одинадцять чоловіків, які під час обідньої перерви їдять та курять.

На другій світлині «Мати-емігрантка» 1936 року. Фото розповідає глядачам про нелегку долю жінки, яка у міжвоєнні часи намагається вижити з двома маленькими дітьми. Окрім цього в підбірку увійшли ще 7 фото з назвами: «Прапор Перемоги над Рейхстагом», «День перемоги над Японією на Тайм-сквер», «Далі анатомікус», «Довіма і слони», «Бій подушками» та «Людина на Місяці».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #америка, #діти, #журнал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: