Два тернопільських соціальних проекти – у ТОП-100 кращих в Україні

Опубліковано:
10 Грудня, 2018

Два тернопільських потрапили у ТОП-100 кращих соціальних проектів Україні. ТОП 100 потрапили й 2 проекти з Тернополя, це – Рівні можливості на Faine Misto festival / Фестиваль Файне Місто та Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики від Освітньо-аналітичний центр розвитку громад. Цієї позитивною новиною поділився їх ініціатор – Максим Черкашин. 

«Рівні можливості» – надав можливість  людям з інвалідністю 1 та 2 груп безкоштовним прийти на фестиваль «Файне місто», крім того, до локаціїй фестивалю і у зворотному напрямку їх возило «соціальне таксі». На фестивалі людям з інвалідністю у їхніх потребах допомагали 25 волонтерів, які пройшли спеціальне навчання. Також на території «Файного» проклали «безпечний маршрут» із спеціальним покриттям, щоб гості заходу, які пересуваються на візках, могли зручно дістатися до різних сцен. Перед головною сценою для людей з інвалідністю зробили подіум, щоб вони могли побачити виступи артистів і для цих людей були спеціально об лаштовані вбиральні, – розповідає Максим Черкашин.

А проект «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики» – це були 100 академічних та 100 дистанційних годин, також між сесіями учасники практикувалися: проводили тренінги, семінари, диспути, готували проекти стратегій розвитку молоді своїх громад. Загалом сертифікати про завершення навчання отримали майже 20  представників об’єднаних територіальних громад із західних областей  України.

Сотню найкращі соціальних проектів країни обирали в Одесі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #проект, #фінансування
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: