Асоціація жінок України «Дія» отримала 1 місце в Social Project (Фото)

Опубліковано:
9 Грудня, 2018

Жінки з «Дії» отримала перше місце на премії Social Project Awards. Це перша премія в сфері соціальних проектів України. Премія Social Project Awards спрямована на визнання внеску громадських діячів у розвиток громадянського суспільства України та сприяння піднесенню соціальних проектів в країні.

– Надзвичайно приємно отримати на сцені Одеського оперного театру нагороду за найкращий соціальний проект всієї України в номінації «Рівні можливості»! – каже Наталія Делієва, голова ГО «Асоціація жінок України «Дія». – Ми отримали перемогу саме за найкращий соціальний проект. Соціальний проект по перше, це вирішення соціальної проблеми, а їх у нас багато! Завдяки соціальним проектам змінюються наші думки, менталітет, суспільство! Завдяки соціальним проектам, покращується життя і тих хто робить ці соціальні проекти, а особливо тих для кого це робиться! 

Проект «Міжнародний жіночий дієвий форум», за який «дієві» жінки отримали нагороду – це частка у великому жіночому русі, який просуває гендерну рівність. Таких часток у вигляді соціальних проектів, повинно бути багато і тоді буде подолано проблему гендерної рівності.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дія, #нагорода, #нагородження, #одеса, #ольга шахін, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: