Сергій Притула розповів, що свариться з дружиною російською (Відео)

06.12.2018 22:43   Джерело: 24tv.ua
Опубліковано : Настя Острозька

Відомий український шоумен та волонтер Сергій Притула став гостем розважального шоу "Слава+", яке виходить щосереди на YouTube-каналі Люкс ФМ. В інтерв’ю чоловік розповів, які чвари трапляються між ним та дружиною Катериною, повідомляє сайт 24tv.ua.

Як відомо, друга дружина Сергія Притули, Катерина Сопельник, є родом з Донецька. На запитання ведучого, як вони спілкуються вдома, оскільки Сергій все життя говорив українською і є родом з західної України, той відповів, що спілкуються вони українською, а от сваряться – російською.

Нещодавно дружина говорить з моїм шваґром. Тобто у моєї дружини є рідна сестра, яка одружена з керівником партії "Відродження" нардепом Віталієм Хомутинніком. Він теж з Донецька. І на якомусь дні народженні Хомутиннік питається у моєї дружини: "Катя, ти з Сірим, якою мовою спілкуєшся?". Вона каже: «Ми вдома спілкуємося українською. Тільки коли сваримося Серьожа переходить на російську. Віталій питає: "А чому?". Вона відповідає: "Не знаю, може він думає, що мені так краще доходить", – згадав кумедний випадок Сергій Притула.

У свою чергу він також додав, що у сварках з дружиною частіше він йде першим на примирення: "Ці донецькі рєбята, вони сурові солдати, які не знають слов любві". Притула підсумував, що на момент їхнього знайомства Катерина не знала української мови.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: 24tv.ua  

Коментарі