Чи буде плакати Саакашвілі за Півтораком?

06.12.2018 19:43   Джерело: Соціальна мережа
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Справедливість встановлено. Тернопільський окружний адміністративний суд задовольнив позов Тернопільської районної організації Радикальної Партії Олега Ляшка та скасував постанову Білецької сільської виборчої комісії про реєстрацію Півторака Святослава Романовича кандидатом на посаду Білецького сільського голову Тернопільського району. Причиною скасування стали порушення вимог Закону України «Про місцеві вибори» під час його висунення та реєстрації кандидатом.

Безсумнівно, Півторак, який є діючим депутатом від РПЛ, але який заради виборів прилаштувався під партію колишнього грузинського президента Саакашвілі, не мав жодних шансів отримати підтримку виборців Білецької об’єднаної територіальної громади, та й, за великим рахунком, вона була йому не потрібна. Після публічної ганьби у Тернополі (починаючи ще з кінотеатру «Перемога») перекінчика, надалівську тушку по-повній використовують різні політичні сили і, передусім, місцева «Свобода» та БПП. 

Ні вони, ні особисто мер Тернополя ніколи не пробачать Радикальній партії Олега Ляшка перемогу у захисті вибору мешканців Білої і навколишніх сіл на добровільне об’єднання у самостійну громаду. Тож і цього разу вони вирішили використати Півторака-кандидата для того, щоб додати своїх людей у сільські виборчі комісії. Оскільки рейтинг явних і прихованих порошенківців та тягнибоківців в Білецькій громаді перебуває на точці замерзання, а наша команда має потужну підтримку та реальні шанси очолити процес розбудови громади, єдиною надією влади залишається фальсифікація волевиявлення людей. І саме для цього їй потрібно чим побільше тих, хто матиме доступ до виборчих бюлетенів. 

Не важливо, як голосують. Важливо, як підраховують голоси…. Вам це нічого не нагадує?

Богдан Яциковський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соціальна мережа  

Коментарі