В Тернополі відбулася найочікуваніша спортивна подія зими – Win Trail Ternopil

05.12.2018 12:13   Джерело: ТМЦ ФЗН
Опубліковано : Новини Тернопілля

2 грудня 2018 на Дальньому пляжі відбулося масштабне спортивне свято – Win Trail Ternopil.  

Організатори забігу – біговий клуб «Ternopil running club» на чолі з Романом Задорожним та Тернопільський міський центр фізичного здоров’я населення. Постановщик траси – Олександр Гром’як. Координатор роботи волонтерів – Михайло Ониськів.

Стартували учасники на Дальньому пляжі, траса пролягала через Кутківецький ліс. Win Trail Ternopil включав подолання дистанції 7 км (48 учасників) та 21 км (94 учасника). Забіг став всеукраїнським, оскільки участь взяли не лише тернополян, а й жителі інших міст.  Абсолютну першість у подоланні дистанції 21 км здобув Лапко Андрій з Івано-Франківська (час - 1 год 34 хв 44 с) та Юрчук Оксана з Івано-Франківська (час – 1 год 47 хв 26 с).

У подоланні дистанції 7 км абсолютну першість здобув львів’янин Швець Володимир з часом 29 хв 56 с, а серед жінок – Катеринюк Анна, жителька с. Ворвулинці Заліщицького району, з часом 42 хв 20 с. Наймолодшою учасницею стала тернополянка Черевата Олександра 2010 р., яка подолала дистанцію 21 км. Наймолодшим учасником став Купрієнко Олег,  2006 р. н. з м. Стрий Львівської області.

Незважаючи на погоду усі учасники подолали обраний кілометраж. На фініші оплесками їх зустрічали рідні та вболівальники, а організатори нагороджували медалями. Компенсувати втрачену енергію учасники могли підкріпившись на «борщик-паті» та  зігрітися запашними напоями, поласувати фруктами та солодощами.

Партнерами забігу стали компанія «Зерновита», ТМ «Молокія», служба доставки води «Криниця», ТМ «Опілля», ресторації «Мамонт» та «Штрудель».

null

 

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ТМЦ ФЗН  

Коментарі