Бучач на Тернопільщині заполонили помічники Святого Миколая

Опубліковано:
5 Грудня, 2018

1 грудня у місті Бучач відбулася благодійна акція по збору солодощів, яка є частиною масштабного проекту “Миколай про тебе не забуде!”. В самому центрі міста, починаючи з 11:00, помічники Святого Миколая створювали казкову атмосферу: енергійно танцювали і співали святкових пісень, розповідали людям про потреби Фабрики та про те, як вони можуть допомогти, – пише Доба.

Таким чином, вдалося роздати 750 листівок та проінформувати ще більшу кількість людей.

Також під час акції волонтери у фірмових шапочках збирали солодощі для потребуючих діток. Небайдужі бучачани допомагали хто чим може: хтось купив цукерки, хтось кинув гроші, а ще хтось приніс із дому іграшки.

Після завершення акції в місті, комісія підрахувала кількість зібраних смаколиків та суму грошей.Цього дня, протягом 2-х годин було зібрано: 14 кілограм цукерок в та 4568 грн! 

—  Уже 8 грудня у Вас буде можливість відвідати Благодійний Ярмарок від Фабрики Св. Миколая: купити смачну домашню випічку та саморобні вироби. А от 9 грудня запрошуємо Вас завітати на День відкритих дверей. Саме тоді Святий Миколай приїжджає перевірити роботу помічників та заразом зустрітися з діточками, — зазначили волонтери акції. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #миколай, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: