Новий автобус марки MAN курсуватиме Тернополем

Опубліковано:
4 Грудня, 2018

Відтепер маршрутом 1А( Винниченка — Слівенська) курсуватиме новий автобус марки MAN. Таке рішення прийняли сьогодні на засіданні виконавчого комітету міської ради, – пише Файне місто.

Нагадаємо, що КП «Тернопільелектротранс» через систему публічних електронних закупівель Prozorro провело тендер на закупівлю 20-ти низькопідлогових автобусів марки MAN A21 для міських перевезень пасажирів.

Переможцем відкритих торгів стала чеська фірма «ZEDEXO s.r.o», з якою, на основі чинного законодавства України, підприємством було підписано договір купівлі-продажу.

Зі слів директора КП «Тернопільелектротранс» Андрія Мастюха, автобуси вміщують понад 80 пасажирів, обладнані двигуном внутрішнього згорання на зрідженому паливі (LPG), є екологічно безпечними та відповідають стандарту Євро5. Поставка автобусів у Тернопіль відбудеться у 2019 році.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автобус, #маршрут, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт, #тролейбус
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: