Тернополяни задоволені добротною ковзанкою на Театральному Майдані

Опубліковано:
4 Грудня, 2018

Тернополяни задоволені добротною ковзанкою на Театральному Майдані. Вони зауважують, що цьогорічна ковзанка встановлена значно якісніше, ніж її попередниця. Зокрема, свій позитивний відгук у Facebook опублікував Sergey Sinkevich: 

«Файне – конкретно-гонорове місто… Бо у Тернополі, як вирішать на шось “забити” – ну, то вже “забивають” по повній програмі…А якщо захочуть зробити, то можуть. Гідно можуть…Йдеться про ковзанку на Театралці. От, як було два роки тому? Навалили води на голу бруківку і…мали за це купу критичного негативу…А нині? Прислухались, захотіли,… і файно зробили. Підняли “дзеркало” ковзанки над поверхнею майдану. Встановили холодильний агрегат, який триматиме лід, навіть, якщо мороз зникне… Шо тут сказати? Організаторам (зокрема, Тарас Ковальчук) – респект. Будемо ковзатись…», – зазначає Sergey Sinkevich. 

Нагадаємо, позаминулого року тернополяни скаржилися,  що ковзанка пошкодила бруківку, на якій вона була встановлена без відповідної основи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #зима, #ковзанка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: