Коли планують відкрити гірськолижний сезон у Тернополі?

Опубліковано:
3 Грудня, 2018

Мати власний гірськолижний курорт – це ще одна позитивна риса нашого міста. У Тернополі облаштовано справжню зимову трасу, як для для любителів гірських лиж, сноубордів, так і для спортсменів.

Щороку гірка, яку знають в Україні, як “Савич-парк”, реалізує нові креативні ідеї. Цього року на схилах запрацює вже декільки витягів. Один на пологому спуску, другий на крутому, також буде можливість підіймати любителів санок та сноутюбів. Для того, щоби сніговий покрив довго тримався на поверхні гори, її вже з першими морозними ночами почали штучно засніжувати, адже для цього працюють дві снігових гамати. Перших саночників та сноутюберів вже готові прийняти, лижникам та сноубордистам також можна, але наверх підіймати ще не будуть. Директор парку планує встановити спеціальні перешкоди і для любителів екстриму – Віталій Кирилов: “Цього року ми плануємо поставити тумбу і рейл, вони у нас вже є в наявност.”. Також у Савич-парку з’явився новий ратрак – спеціальна машина для підготовки трас до спуску.

Планують відкрити гірськолижний сезон у Тернополі на наступні вихідні дні 8 та 9 грудня. 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відпочинок, #зима, #лижі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #савич-парк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: