На Тернопільському ставі буде шматок курорту, як в Туреччині

03.12.2018 21:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

На Тернопільському ставі планують зробити елітний відпочинковий комплекс, до якого входитиме нова будівля, басейн на набережній ставу та басейн у самому ж ставі, а також елементи для розваг на воді. Про це у мережі Facebook написав Sergey Sinkevich. За словами Sergey Sinkevich, цю інформацію та фото спроектованого відпочинкового комплексу  надав «надійний інсайдер»:  

«На Тернопільському ставі та на набережній хочуть зробити відпочинковий комплекс? «Перша тернопільська фотка - "свіжак" сьогоднішній...Упізнали місце? Галявина на набережній ставу - між пивзаводом і динамівським спортмайданчиком ...Там ще "Опілля" постійно пацани п'ють (бо - магазин поруч), і народ на рушниках засмагу ловить... А другу фотку мені сьогодні "злив" надійний інсайдер. Він стверджує, що саме так,на цьому місці, має бути вже наступного літа... Ні фіга собі, подумав...Не знав...Завжди виступаю проти забудови тернопільських парків, але тут...Чесно кажучи, мені подобається...Принаймні, до буковельського "Voda club" можна вже й не пертись. Звичайно, достовірність і подробиці з'ясую. Але своєму інформатору вірю…», - пише Sergey Sinkevich.

Наразі інформації щодо створення відпочинкового комплексу на набережній Тернопільського ставу, в офіційних джерелах та на сайтах відповідальних служб – немає. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі