У справі підприємця Юрія Кривоуса зроблено перший крок в напрямку здорового глузду (Відео)

Опубліковано:
3 Грудня, 2018

Саме так прокоментувала чергове судове засідання під головуванням судді Тернопільського міськрайонного суду Віктора Братасюка ініціаторка “Громадського руху протидії рейдерським захопленням та бездіяльності органів державної влади і місцевого самоврядування” в Тернополі Ружена Волянська.

Коротко нагадаємо про що мова. Підприємець Юрій Кривоус у 2016 році отримав невеличку ділянку на вулиці 15 Квітня для ведення підприємницької діяльності на основі договору строкового сервітуту. Проте, на зміг реалізувати свої плани, оскільки одіозний тернопільський «бізнесмен» Борис Рубленик з батьком припаркували на ділянці Юрія Кривоуса 2 автівки. В такий спосіб, і без будь-якого логічного пояснення своїх мотивів , Рубленик Борис вирішив «віджати» цю земельну ділянку для себе. Мабуть, по старій звичці. І ось тяганина з правоохоронцями, прокурорами і суддями триває вже понад два роки… 

Епопея з судами тривалістю у два роки ще триває, але вже є перші результати. Вперше за весь період протистояння у нашого підзахисного з’явилась надія на те, що в цій державі таки можна добитись справедливості. Сьогодні , нарешті , ми отримали перше позитивне рішення у цьому питанні, а саме — ухвалу судді Братасюка, який визнав незаконним перебування транспорту Рублеників на земельній ділянці Кривоуса, а також зобов’язав Рубленика Бориса усунути перешкоди, тобто — забрати свої автомобілі, – пише Ружена Волянська.

Нагадаємо, що саме Громадський Рух і Ружена Волянська з перших днів тримає цю справу на контролі. Громадська діячка сподівається, що на цьому рух в напрямку законності та здорового глузду не завершиться, а також домагатиметься завершення розслідування статті 209 КК України по Рубленику Борису, яку поліція вже два роки поспіль закриває і відкриває. 

Це лише початок позитивних змін у справі, оскільки попереду ще судове засідання у судді Дзюбича, в рамках якого Рубленики намагаються скасувати сервітут Кривоуса…

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волянська, #кривоус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: