Галицький камерний оркестр презентує в Тернополі «Вечір старовинної камерної музики»

Опубліковано:
30 Листопада, 2018

У неділю, 2 грудня, в Українському Домі «Перемога» Муніципальний Галицький камерний оркестр представить тернопільським шанувальникам «Вечір старовинної камерної музики» під орудою художнього керівника і диригента колективу Народного артиста України Василя Феленчака. Початок дійства о 18.00 год.

Як пояснює Василь Феленчак, ідея цієї програми – перенести слухача засобами музики у XVII-XVIII століття, побути в тій епосі, почути жанри, в яких передається надзвичайно висока демократичність, цілеспрямованість, де є вивірені чіткі конструкції будь-якого механізму, і музичного, зокрема.

В основі програми лежатимуть твори видатного німецького композитора-класика XXVIII століття Георга Генделя, – Concerto Grosso, Концерт для органу з оркестром та Пассакалія. У програмі також прозвучать музичні твори італійського композитора та скрипаля-віртуоза Антоніо Вівальді, Концерт для двох скрипок з оркестром ля-мінор (І частина), вокальний твір – арія Фарначе «Стигне в жилах кров» із опери «Фарначе», Концерт №7 для струнного оркестру d-moll італійського композитора Томазо Альбіноні, а родзинкою програми стане Концертна симфонія для семи інструментів українського композитора XXVIII століття Дмитра Бортнянського, яка звучатиме у Тернополі вперше.

 

Квитки можна придбати в касі УД «Перемога». Телефони для довідок: +38-066-114-86-34, +38-096-320-00-73.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оркестр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: