«Опілля» підтримало проведення першого трейлового забігу «Win Trail Ternopil» у Тернополі

Опубліковано:
30 Листопада, 2018

У Тернополі 2 грудня вперше проведуть забіг «Win Trail Ternopil». Це перший в історії міста трейловий забіг. Це відкриття нових місць та нових людей. Це популяризація гірського бігу серед міських ранерів Файного міста та України загалом. Захід проведуть для того, щоб залучити аматорів і професіоналів до трепл бігу. Розпочнеться забіг на набережній Тернопіслького ставу. Старт о 9.45 год.

Гасло забігу – «Не мерзни, #біжиразом Win Trail!», – повідомляють організатори заходу. Вони також повідомляють, що підтримала ініціативу проведення цього забігу знаменита тернопільська пивоварня «Опілля»

– Справжній бренд, який відповідає своїм словам та якісно дотримується обраного напрямку – наш надійний партнер наповнює призовий фонд несподіваною, але очікуваною продукцією…, – пишуть у мережі Facebook.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #забіг, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: