Шоумен з Тернопільщини відреагував на воєнний стан іронічним віршем

Опубліковано:
30 Листопада, 2018

Відомий шоумен Сергій Притула віршем прокоментував ситуацію з воєнним станом в Україні, викликавши шквал коментарів у прихильників. Притула пояснив, що три доби стримувався від коментарів, однак після того, що побачив в новинній стрічці, вирішив все ж розмістити допис, – пише Доба.

“В 22-ій вклав дитину, потім вимкнув свій лептоп, В 22.30 почав пестити дружину… В 22.32 повернувся на бочок! ОпівнОчі дивлюсь в стелю, сон відбився щось від рук, Думаю, лиш на хвилинку, зазирну у свій фейсбук! Лайкнув пости про собачок, з святом привітав куму, Тут мене хтось в “лічку” штурхнув, Штурх у відповідь йому! Відкоментив пост про #зраду І репостнув #перемогу, Не встигав давати ради в суперечках із уродом, Що на ватному ресурсі ображав мою країну, Я його в коментах матом! Матом він мою родину! Ще поставив пару лайків, двох дурних відправив в бан, Третя ночі, кухня, кава! Мене лайкає Педан! Йде заруба не дитяча на фейсбучівських фронтах, Я розношу опонентів у коментах в пух і прах! В 5-ій ранку у всіх виграв, смикнув з радості сто грам! І вже можна було б спати… Але є ще ін-ста-грам!!!!” – написав “Сірий”

Насамкінець, він порадив своїм читачам не вестись на все, що вони читають, а також зберігати спокій та займатись власною роботою. Варто зауважити, що Притула наголосив і на тому, що проти обговорень політсил на своїй сторінці.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вірш, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Притула, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: