Львівська залізниця відмінила електрички в Тернопіль

29.11.2018 15:43   Джерело: tn.oblast.online
Опубліковано : Новини Тернопілля

Так, через проведення ремонтів на станції Красне, 30 листопада не буде потягу за напрямом Львів-Клепарів-Львів. Також змінився і рух потягу за напрямом Тернопіль-Ходорів-Тернопіль.

Про це розповіли у прес-службі Львівської залізниці.

Тимчасово 28 та 29 листопада не вийдуть на маршрут потяги №6251/6254 Тернопіль-Ходорів-Тернопіль, №6253 Тернопіль – Ходорів; поїзд №6252 Ходорів – Тернопіль.

В прес-службі Львівської залізниці просять тернополян заздалегідь планувати маршрут протягом 28-30 листопада.

Нагадаємо, з жовтня для тернополян зросла вартість проїзду потягом. З 1 жовтня тернополяни, які бажатимуть скористатися послугами Укрзалізниці, платитимуть більше за квитки. Так, відомство підвищило вартість квитків на потяги у зв’язку з індексацією цін. Зокрема, ціна на проїзд потягами зросла на 12 відсотків.

Раніше повідомлялося, що з Тернополя почне курсувати потяг до Литви. Уже незабаром тернополяни зможуть дістатися до сусідньої країни за допомогою потягу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: tn.oblast.online  

Коментарі