Тернополянин подав петицію щодо ремонту аварійного мосту на Великогаївькому перехресті

Опубліковано:
27 Листопада, 2018

Тернополянин Микола Наконечний на сайті e-dem.in.ua подав петицію щодо ремонту аварійного мосту на Великогаївському перехресті.

“У зв’язку з підвищеною небезпекою проїзду через Великогаївське перехрестя та високим завантаженням дорожнього мосту який в аварійному стані, в найкоротші терміни відремонтувати дану ділянку дороги.

Вже на протязі двох років влада не проводять ніякі ремонтні роботи на аварійній ділянці шляхопроводу – по правій смузі руху від вул. Протасевича в напрямку вул. Гайова. Обмеження руху на даному шляхопроводі призводить до величезних заторів. Також простоюючи в заторі відбуваються шкідливі викиди з автомобільного транспорту, що впливає на мешканців які проживають в будинках на вул.Протасевича.

Згідно з висновками спеціальної комісії мерії було визнано руйнування елементів цього шляхопроводу загрозливими для учасників дорожнього руху. У зв’язку з цим у вересні 2016 року з метою запобігання виникнення надзвичайної ситуації було прийняте рішення про перекриття руху на одній смузі та обмежено рух транспорту вагою понад 8 тонн.

Голосуйте, бо влада вже як два роки забула про цю діляку дороги дорогу.” – йдеться у петиції.

Підписати її ви можете ТУТ

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #великогаївський міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петиція, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: