У Тернополі зніматимуть комедійний детектив. У ролях – тернополяни

Опубліковано:
27 Листопада, 2018

В обласному центрі розпочинаються зйомки короткометражного детективу тернопільського режисера Максима Мельника. Відбір акторів уже завершився, попереду – робота на знімальних майданчиках, повідомляє сайт За Збручем.

Тернопіль відкритий до розвитку кіномистецтва, – наголошує керівник кінокомісії Леонід Бицюра. В місті розпочинаються зйомки чергового фільму, серед акторів – місцеві жителі.

«Дуже тішить той факт, що в нашому місті почало активно розвиватися кіномистецтво. Тернополяни вже могли побачити чимало фільмів, які створювалися за участю місцевих режисерів і акторів, а також знімалися на території міста чи області. Це і далі буде продовжуватися. Адже регулярно проходять кастинги, прем’єри художніх і документальних фільмів, кінофестивалі. Також розпочинаються зйомки короткометражки нашого місцевого талановитого режисера. Чимало проектів залишаються у планах кінотворців», – каже голова Тернопільської кінокомісії Леонід Бицюра.

Як повідомив режисер комедійного детективу, який розпочинають знімати в Тернополі, у кастингу акторів взяло участь кілька десятків тернополян. Відбір уже завершився, попереду – зйомки фільму.

Додамо, у 2018 році в Україні зняли більше 30-ти стрічок. На наступний рік з державного бюджету передбачено понад мільярд гривень на підтримку українського кінематографу. Відтак українських фільмів стане ще більше.

Софія Романська.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #детектив, #максим мельник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #режисер, #тернопіль, #тернопільські новини, #фільм
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: