На Тернопіллі обговорили одну із пріоритетних галузей економіки регіону – туризм

Опубліковано:
25 Листопада, 2018

Правильний підхід до туризму допоможе привернути до себе увагу всього світу, сформувати позитивний імідж і репутацію країни, сприятливої для подорожей, інвестицій, бізнесу і життя. На цьому наголосили учасники дискусійної панелі туристичного форуму Тернопілля ТФТ-2018, який стартував 22 листопада у місті Тернопіль.

null

Розпочався форум із дискусійних панелей «Брендування територій», «Просування турпослуг в інтернеті», «Контроль екскурсійної діяльності, як основа національної безпеки». Інші два дні форум проходив у Чорткові та Заліщиках.

null

«Галузь туризму – одна із пріоритетних щодо розвитку нашого краю. Цього року ми вже зробили конкретні справи: завершили реконструкцію цілої низки доріг до пам’яток історичної спадщини. І що важливо відремонтували дорогу Тернопіль – Львів. Якщо раніше до Львова заїжджали за три години, то тепер трохи більше за годину. Водночас, важливо, що трафік збільшився від 16-ти до 32-ох одиниць протягом доби, а це означає, що Тернопілля відкриває себе для внутрішнього та зовнішнього туриста», – підкреслив голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

null

Про концепцію розвитку туризму, про туристичну родзинки та потенціал міста розповів заступник міського голови Леонід Бицюра. Розглядалися питання, які є особливо важливими для розвитку територій. В ході обговорення туристичного потенціалу в учасників форуму одразу зародилися нові плани та сформувалося бачення спільного розвитку туристичної галузі в регіоні.

null

«Країна як ніколи повинна продемонструвати усьому світу перспективи своєї туристичної індустрії, нашу гостинність та культуру. Розвитку туризму в Україні повинно сприяти консолідована робота влади, громадськості та бізнесу задля спільної мети – дотримання міжнародних стандартів всіх учасників ланцюгу поставки туристичного продукту для сталого туризму дестинацій України», – говорить Тарас Демкура, старший віце-президент Національної туристичної організації України.

У своєму виступі Тарас Володимирович озвучив про плани побудови у регіоні туристично-логістичного центру «Трансімперія» зі всією необхідною інфраструктурою як для туристів, так і для транспорту, на якому вони будуть подорожувати. Ця ініціатива потенційно може збільшити потік туристів з інших регіонів України та з-за кордону.

null

TFT-2018 – визначна подія року в туристичному спрямуванні Тернопільської області для обговорення актуальних питань із найвідомішими практиками та оцінювання можливостей власного розвитку.

Серед учасників форуму – представники державних органів, об’єднаних територіальних громад, місцевих органів самоврядування, навчальних закладів, керівники інфраструктурних закладів сфери гостинності.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: