«Опілля» підтримало проведення головної мистецької вечірки року в Тернополі

Опубліковано:
24 Листопада, 2018

Головна мистецька подія року у Тернополі «Прайм Тайм Тернопіль – Чорним по білому», яка нещодавно відбулася у «Garden Hall», зібрала відомих артистів Тернополя. Один з організаторів свята, знаний тернопільський співак, лідер гурту «Нічлава» Андрій Підлужний, зібрав на одній сцені у «Garden Hall» відомих виконавців та музикантів: Тоню Матвієнко, Піккардійську Терцію, та артистів з Тернопільщини Володимира Трача, Олега Собчука, Ірину Борисенко, Івана Леньо та інших. Під час вечірки також відбулися прем’єри кліпів тернополян, представили нові колекції одягу, презентували виставки картин. Гості свята мали можливість побачити запальні танці та феєричне шоу. Під час вечірки нагородили кращих тернополян відзнакою «Гордість Тернопілля».

Гламурну вечірку для поціновувачів мистецтва, краси і якості «Прайм Тайм Тернопіль – Чорним по білому», підтримало тернопільське «Опілля», яке є взірцем якості для тернополян та завжди користується популярністю у жителів та гостей міста. Присутні на святі мали нагоду переглянути відеоролик тернопільського «Опілля», саундтреком якого стала пісня «Я тебе люблю» у виконанні Олега Собчука.  

«Ми підтримуємо такі заходи, тому що вони підвищують рівень Тернополя. Організатори справді заслуговують на подяку за те, що влаштували це свято. Велике дякую Олегу Собчуку і гурту «Скай» за плідну і продуктивну співпрацю, що вилилася в такий прекрасний ролик. Хочу сказати, що Олег Собчук і гурт «Скай» – вони дійсно вкладають душу у кожен проект, в якому вони беруть участь. Я сподіваюся, що задоволення від перегляду ролику отримали усі глядачі і споживачі нашого продукту і загалом українці», – наголосив директор з маркетингу пивоварні “Опілля” Володимир Гомівка.

Олег Собчук відзначив, що він був радий, що його пісня звучатиме у ролику, в якому популяризують сімейні цінності і якість.  

«Так само, як ми вкладаємо душу в наші пісні, так само і людина, яка варить пиво якісно – теж вкладає свою душу. «Опілля» – я люблю це пиво, чесно. Цінуй своє, поважай українське, і для нас теж була велика честь співпрацювати з торговою маркою «Опілля». Навіть більше скажу, цю пісню – «Я тебе люблю», я написав для своєї дружини. Коли торгова марка «Опілля» запропонувала використати наш трек «Я тебе люблю» у своєму рекламному ролику, ми з дружиною переглянули ролик і вирішили що ця пісню у ньому звучатиме, бо у ролику показують не просто пиво, а сімейні цінності, і саме в такому чудовому тандемі – сімейні цінності і якість пивоваріння – це круто!», – каже Олег Собчук. 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вечірка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опілля, #Прайм Тайм Тернопіль – Чорним по білому, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: