Цьогоріч ковзанка у центрі Тернополя матиме спеціальну заморозку (ФОТО)

24.11.2018 07:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

На Театральному Майдані Тернополя встановлюють ковзанку. Цьогоріч її встановити вирішили не на тому місці, де зазвичай, а на старій бруківці (ближче до колишнього готелю «Україна»), щоб жителям та гостям міста було зручно ходити площею, відвідувати зимове містечко і щоб ковзанка нікому не заважала. 

Також цьогоріч головна тернопільська ковзанка матиме особливість – вона буде встановлена зі спеціальною заморозкою, яка дасть можливість охочим кататися на льоду за будь-якої погоди. 

Тернополяни по-різному ставляться до зведення ковзанки на центральній площі міста:

«Мені все одно, чи вона буде, бо я й так не ходжу кататися на ковзанах. Головне, щоб ця ковзанка не псувала бруківку і була гарно, акуратно встановлена та мала привабливий вигляд», - каже тернополянин Олег Заславський.

«Ми з дітьми уже чекаємо на ковзанку. Я маю сина і дочку їм 9 та 11 років і вони з радістю їдуть на ковзанку, уміють їздити на ковзанах і уже й мене навчили. Тому, як тільки ковзанка буде готова – ми перші клієнти»! – розповідає тернополянка Юля Гаврецька.

null

 

null

 

null

Фото: Катерина Богуславська


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі