У міській раді Львова заговорили про зростання ціни на проїзд в маршрутках

Опубліковано:
23 Листопада, 2018

Львівська міськрада планує провести круглий стіл з місцевими перевізниками, щоб поговорити про вартість проїзду у львівських маршрутках, каже заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий. Про це повідомляє Твоє місто з посиланням на прес-служба ЛМР.

Чиновник каже, що 9 гривень, як хочуть перевізники – це задорого. Проте, додає він, все дорожчає і треба шукати вихід зі ситуації.

Читайте також

Чергове хамство у тернопільській маршрутці: водій погрожував жінці
На скільки подешавшали овочі на тернопільських ринках?

«В Одесі тариф на проїзд у міському транспорті становить 7 грн, у Харкові 7-8 грн, залежно від маршруту, у Дніпрі – 7 грн, у Києві – 8 грн, у Запоріжжі – 7-8 грн. Навіть менші міста, як Тернопіль і Херсон, також пішли на коригування тарифу та збільшили його до 6 грн. Також варто зазначити, що на приміських маршрутах Львівської області мінімальний тариф на перевезення становить 7-9 грн», – кажуть в міськраді.

Андрій Білий зазначає, що Львів намагається збільшити кількість комунального транспорту, але він закриває лише половину маршрутів по місту.

«Ми розуміємо, що коли собівартість зростає, то є підстави для діалогу щодо коригування тарифу. Та у цій ситуації, яка є зараз, необхідно йти на компроміс з перевізниками, у форматі круглого столу, щоб напрацювати можливі варіанти виходу із ситуації», – Андрій Білий.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #львів, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перевезення, #проїзд, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: