У Тернополі відкрили новий сучасний реабілітаційний центр «Академія Здоров’Я» (Фото)

Опубліковано:
22 Листопада, 2018

Новий сучасний реабілітаційний центр «Академія Здоров’Я», нещодавно відкрив свої двері для тернополян. Заклад спеціалізується на лікуванні та реабілітації застосовуючи методику кінезотерапії при захворюваннях хребта, суглобів, нервової системи, відновленні після травм, післяопераційних станах. Унікальність цього методу у використанні індивідуально розроблених рухових вправ на спеціальних тренажерах з навантаженням або без нього, які поліпшують загальний стан хворого, здійснюють коригуючу дію на перебіг захворювання, знімають больові відчуття і сприяють повному одужанню.

null

Методика кінезотерапії повністю виключає потребу у прийомі медикаментозних препаратів чи в хірургічному (оперативному) втручанні. Вона розрахована на абсолютно всі вікові категорії і бере до уваги поточний стан та індивідуальні особливості організму. Досвідчені фахівці розроблять та підберуть оптимальну програму занять саме для Вас. Ви можете скористатися безкоштовною консультацією та пройти сеанси лікувального масажу, який доповнює програми лікування і реабілітації.    Обстеження пацієнта в центрі проводить лікар ортопед-травматолог, працює команда реабілітологів та масажистів. На первинній консультації проводиться  діагностика  лікарем. На основі зібраного анамнезу, оцінювання фізіологічного стану пацієнта, перебігу та давності захворювання, лікар призначає індивідуальну програму реабілітації: на Декомпресійних Тренажерах (ДКТ), де заняття проводяться при повному розвантаженні хребта та суглобів, на розтягу глибоких м’язів, що дає можливість їх ретельно «пропрацювати» та відновити. Вправи виконуються системно та цілеспрямовано, виключно під наглядом та за участю реабілітолога, що спостерігає за лікувальним процесом, оцінює динаміку лікування. В процесі проходження реабілітації програма корегується таким чином, щоб максимально швидко досягнути результату лікування, як наслідок покращується трофіка тканин, відбувається перепрограмування м’язової системи та активація втрачених функцій. Знімаються больові симптоми, збільшується об’єм рухів в суглобах та хребті, покращується в загальному стан пацієнта, нормалізується артеріальний тиск.

null

Таким чином, якщо Ви хочете позбутися від болю в спині, проблем пов’язаних з міжхребцевими грижами, забути про постійні виснажливі болі в суглобах, зберегти молодість до глибокої старості, просто поліпшити якість життя або свою фігуру – звертайтеся до професіоналів Реабілітаційного центру Академія Здоров’Я – успіх гарантований. 

Адреса- м. Тернопіль  вулиця Злуки 18. Телефон для запису  0689403939.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Академія Здоров’Я», #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реабілітація, #тернопіль, #тернопільські новини, #центр
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: