БК «Тернопіль-ТНЕУ» зіграє з лідером національного баскетболу БК «Київ-Баскет»

Опубліковано:
22 Листопада, 2018

БК «Тернопіль-ТНЕУ» продовжує свою участь у розіграші Кубку України. Після важкої перемоги над миколаївським «Ніко-Баскетом», наша команда 23-24 листопада прийматиме одного із лідерів національного баскетболу БК «Київ-Баскет», головним тренером якої є керманич національної баскетбольної збірної Євген Мурзін.

Кияни наразі займають 4 місце в суперлізі, проте вони мають лише на одну поразку більше за лідера – Южненського «Хіміка». В останніх п’яти матчах чемпіонату вони здобули чотири перемоги і лише одного разу поступилися. 

Матч із представником суперліги – це серйозне випробування для наших гравців. «Київ-Баскет» володіє кращим підбором виконавців, кращими умовами для підготовки, проте, як показує досвід, у двоматчевому кубковому протистоянні – можливий  будь-який результат. Тому, побажаймо нашим гравцям проявити свої кращі якості і потішити своїх уболівальників хорошим результатом.

Запрошуємо усіх любителів баскетболу Тернополя у спорткомплекс ТНЕУ на мега-круту подію – матчі 1/8 кубка України між БК «Тернопіль-ТНЕУ» і БК «Київ-Баскет». 23 листопада початок гри о 18.00 год., 24 листопада – о 14.00 год.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #баскетбол, #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: