На Тернопільщині двоє дітей сиріт отримали житло (Фото)

22.11.2018 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Настя Острозька

Двокімнатну квартиру загальною площею 62,4 м.кв. отримали 18-річний Віталій Стельмах, та 17-річний Володимир Романюк.

Жило знаходиться у будинку, який збудований торік.

Хлопці перебували на позачерговому квартирному обліку громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

«Дякую державі за таку чудову можливість отримати власну домівку. Тепер я матиму куди повертатися у перервах між навчанням, — розповів Володимир. — По закінченню школи планую вчитися у Львові, а потім працювати у машинобудівній галузі».

Віталій жеш хоче навчатися у тернопільському навчальному закладі і отримати професію механіка.

«Завдяки цій підтримці держави я отримав певний старт для подальших звершень. Тепер за жодних обставин не виїжджатиму за кордон і працюватиму лише тут, на рідній землі», — переконаний хлопець.

«Вірю у те, що такі кроки матимуть логічне продовження. На даний час ми забезпечили житлом вже понад 12 дітей вказаної категорії. Наші діти повинні залишатися в Україні й мати змогу реалізувати себе тут. Важливо наголосити, що робота у даному напрямку повинна проводитися не лише у розрізі політики держави, а й спільно з органами місцевого самоврядування, керівництва містечок та сіл нашого краю», — підсумував очільник області.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі