Правоохоронці вирішили розблокувати всі траси від власників авто на єврономерах

Опубліковано:
21 Листопада, 2018

Міністр внутрішніх справ України Арсеній Аваков заявляє, що правоохоронні органи вирішили розблокувати всі траси від власників авто на єврономерах, дії яких призвели до перешкод і ускладнення руху транспорту на в’їздах і виїздах з великих обласних центрів.

Про це повідомляє Департамент комунікації МВС України.

Зокрема, глава МВС заявив, що водії, які перекрили автошляхи, вже перейшли допустимі рамки правового поля, а їх дії обмежують можливості інших громадян. Тому було прийнято рішення розблокувати всі дороги і траси.

“Ліберальна лояльність до “евробляхарів “закінчилася там, де вони перетворили своє право на протест в обмеженні прав інших людей. Було прийнято рішення розблокувати всі траси, які перекрили учасники акції. Звичайно, поліція буде працювати в рамках закону, але в разі порушень законодавства буде змушена вжити заходів поліцейського примусу “, – зазначив Аваков.

У МВС нагадали, що в ряді регіонів країни тривають масові заходи водіїв транспортних засобів на єврономерах. За попередніми підрахунками, станом на ранок загальна кількість учасників акцій в цілому по країні становить понад тисячу осіб.

“Національна поліція Україна відзначає, що кожен громадянин має право на мирний протест. Але обов’язком Нацполіціі є не тільки забезпечити права учасників таких зібрань, а й не допустити порушення конституційних прав інших громадян. Зокрема, їх права на вільне пересування. Станом на сьогоднішній день поліція вже відкрила і розслідує 5 кримінальних проваджень за фактом блокування транспортних комунікацій “, – йдеться в повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дорога, #євробляха, #пікет
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: