У Тернополі виявлено автозаправні станції, що працювали без дозвільних документів

Опубліковано:
21 Листопада, 2018

У Тернопільській області тривають спільні заходи органів прокуратури, Національної поліції, представників Державної служби з надзвичайних ситуацій та управління Держпраці щодо виявлення і припинення протиправної діяльності нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів, що діють на території області.

Зокрема, Тернопільською  місцевою прокуратурою, спільно з працівниками поліції викрито діяльність незаконної автомобільної заправної станції по вул. Текстильній у м.Тернополі.

Установлено, що АЗС  реалізовувала дизельне пальне   без відповідних документів дозвільного характеру. Окрім цього, на вул. Об’їзній виявлено нелегальний газозаправний пункт, де реалізовувався скраплений газ без будь-яких документів.

У ході проведених санкціонованих обшуків вилучене  вибухонебезпечне обладнання, документи про роботу об’єктів  та більше 1700 л дизельного палива.

Триває досудове розслідування у кримінальному  провадженні  за ч. 1, ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою).

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заправка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #паливо, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”
15:14, 11 Квітня, 2024

Макс Кідрук: “Я не песиміст, а реаліст…”

Блоги
Найбільше читають: