Василина Зозуля - співачка на мільйон переглядів

18.11.2018 18:13   Джерело: НОВА...
Опубліковано : Новини Тернопілля

Тернопільська «Зозулька» і весь інтернет “на вуха” поставила, і в музичному середовищі по всій Україні про себе на повен голос заявила, - пише НОВА...

«Прокинутися знаменитою» — це про мою співрозмовницю. Вона — виконавиця на мільйон. Мільйон… переглядів! Минуло трохи більше двох місяців, відколи вона виклала на YouTube власну дебютну пісню — ніжну і проникливу композицію «Чорне і біле», супроводивши її таким текстом: “Я — молода співачка Василина Зозуля, можна просто ZOZULYA. Я – виконавець та автор пісні “Чорне і біле”. Пісня була написана мною у грудні 2017 року, а тепер ви можете переглянути та оцінити її!» І за рекордно короткий час кліп нашої землячки, тернопільської співачки Василини Зозулі (а як ви уже, напевно, здогадалися, мова саме про неї), котра виступає під творчим іменем ZOZULYA, отримав більше мільйона переглядів! Що ж, тернопільська «Зозулька» і весь інтернет “на вуха” поставила, і в музичному середовищі по всій Україні про себе на повен голос заявила. Отож, саме час нам розповісти, хто вона така — Василина Зозуля…

— Тернополяни про Василину Зозулю дізналися тоді, коли ваш кліп, як модно нині казати, «рвав» інтернет…   

— Чесно кажучи, та-а-кого ажіотажу довкола нього я і сама не очікувала! Якби хтось сказав, що буде мільйон переглядів на YouTube, спершу, мабуть, і не повірила б… У соцмережі Фейсбук, де також виставила кліп, «назбирався» ще один мільйон переглядів… Мене це, звісно, не може не тішити. Я щаслива, що моя пісня так припала людям до душі і вдячна усім за добрі слова та підтримку. Я пам’ятаю кожен репост, кожен позитивний коментар… А ще чи не найбільше зворушило та вразило те, що мені в «приват» люди почали писати власні, дуже особисті та пронизливі історії — про втрачене перше кохання чи проблеми у стосунках… Це означає, що історія, розказана мною в пісні, знайшла відгук у їхніх серцях.

Щодо самої пісні, то вона — мій творчий дебют. Ми досить довго над нею працювали, і коли була готова аудіоверсія, вирішили, не відкладаючи у довгий ящик, відразу зняти ще й кліп. Приємно, що кліп узяли в ротацію на телеканал М2, а пісня «Чорне і біле» нині звучить на багатьох радіостанціях — не лише тернопільських, а й львівських чи київських, більше того, на радіостанції «Гуцульська Столиця» зайняла перше місце серед ТОП-15 новинок жовтня…

— Допоки не «вистрелив» ваш кліп, ми майже нічого про вас не знали. Тепер потрібно заповнювати прогалини…

— Я родом із Настасова, але останніх десять років живу в Тернополі, тому уже вважаю себе тернополянкою.  Закінчила Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола, згодом — ТНЕУ… За освітою я — екскурсовод та економіст.  Пригадую, після закінчення коледжу я вирішила, що вже не піду вчитися далі і з головою порину в музику, проте батьки  таки переконали мене здобути вищу освіту. Так я стала магістром економічних наук з червоним дипломом… Так, це не «моє», проте я  така людина, що якщо уже за щось беруся, то зроблю це і ще й зроблю добре! Але економіка економікою, а коли душа співає, коли музика в тобі і ти уже не можеш без неї, тоді ти йдеш за покликом серця… Пригадую, як один знайомий  запитував мене: «Ну, звідки ти це береш? Звідки до тебе приходять ці пісні?» На що я завжди відповідаю, що маю музику всередині: не ту, якої навчають «ззовні», а ту, яка виходить із єства… Тоді до тебе просто  приходять — і текст, і музика, і ти стараєшся якомога швидше це записати, аби не втратити,  не забути… Хочу подякувати своїм батькам за те, що зрозуміли і підтримали мій вибір і не вбивали в мені моє «я».  Я з дитинства готувалася до сцени: як тільки-но у нас збиралися гості, я відразу ж несла табуретку, ставала на неї і співала та декламувала вірші, а, завершивши, казала: «Можете мені плескати…» (Сміється, — авт.)

У дитинстві займалася вокалом, потім на певний час облишила це заняття. Останніх п’ять років знову повернулася до музики. Працювала ведучою на весільних церемоніях, співачкою на тих же весіллях. З часом зрозуміла, що хочу нового рівня у своїй роботі, більше того — що я уже до нього «дозріла». Я захотіла випустити щось своє і так народилася пісня «Чорне і біле», в якій і слова, і музика — мої…

— Перший «млинець» видався не просто не глевким, а таким, яким і багато хто з розкручених співаків похвалитися не може… Не лякає, що ви «зі старту»  поставили собі дуже високу планку? Не боїтеся не втримати її чи залишитися співачкою однієї пісні?

— Ні, абсолютно не боюся. Нині я підписала контракт із крупною столичною компанією УМІГ мюзік, з якою працюють такі артисти, як Олег Винник, Дзідзьо, Melovin… Вони зв’язалися зі мною, запропонували співпрацю і я погодилася.  Це великий крок уперед. Я розумію, що далі не все піде, як по маслу, але готова працювати і дивувати своїх шанувальників піснею… Привідкрию вам таємницю: нині я готую нову пісню і вона не буде ліричною, це буде щось особливе!

— Як не крути, а тернополяни знають вас здебільшого віртуально… Коли буде «розвіртуалення»?

— Нині отримую чимало запрошень на вечірки та корпоративи, люди «приглянулися» до моєї творчості і тепер беруться до активнішої фази… Тому «розвіртуалення» відбудеться, мабуть, саме по собі…  Кілька тижнів тому я мала честь виступати на мистецькій події «PrimeTime» у “GARDEN HALL”, де, окрім позитивних відгуків про свою творчість від багатьох наших відомих артистів, як от Олег Собчук чи Тоня Матвієнко, отримала ще й почесний нагородний знак від міського голови Тернополя Сергія Надала. Це надихає і окрилює!


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: НОВА...  

Коментарі