Бізнес та мистецтво поряд: у столиці відкрито Art Business HUB 5.0

Опубліковано:
18 Листопада, 2018

Креативні, цілеспрямовані, натхненні і духовно багаті представники бізнесу, народні артисти, митці та скульптори, медійні особистості, письменники та громадські діячі – усіх у столиці об’єднала родина тернопільських підприємців і меценатів Тараса та Ірини Демкури на відкритті нового Art Business HUB 5.0.

Новий простір, який презентували у Києві 15 листопада 2018 року, стане креативною платформою для бізнесу та мистецтва, соціально та екологічно відповідального суспільства, для розвитку міжнародних проектів і культурної дипломатії, освітніх проектів, направлених на підтримку світових трендів та отримання практичних навичок підприємництва і комунікації. Це сучасний робочий простір для проведення ділових зустрічей, круглих столів, та інших заходів для представників соціально орієнтованого бізнесу, цінності яких співзвучні з місією Хабу. 

І це лише не значна частина тих можливостей, які відкриває Art Business HUB 5.0.

null

Неймовірно дружня, затишна атмосфера вечора не залишила байдужим нікого з гостей, серед яких були відомі не тільки в Україні особистості, друзі родини, партнери.

null

На відкритті також були присутні Володимир Чеповий та Олексій Чуєв, засновники потужного проекту Бізнес 100 для провідних підприємців, до якого нещодавно приєднався Тарас Демкура. Пан Володимир привітав ініціаторів створення Хабу з успішним стартом та подякував за підтримку проекту Бізнес 100, який є своєрідною системою створення бізнесменами майбутнього України. Було озвучено про подальші плани щодо спільної системної роботи для позитивного позиціонування України на міжнародній арені.

Важливою складовою екосистеми Art Business HUB 5.0 буде також арт платформа – культурний простір, спрямований на підтримку українського мистецтва.

null

У вітрині Хабу гості відкриття змогли побачити фрагмент роботи геніального Пінзеля – українського скульптора ХVIII століття та борщівські вишиванки із приватної колекції Етногалереї «Спадок»  родини Демкур.

Про важливість започаткування подібних ініціатив розповіла як завжди неповторна та життєрадісна Ольга Сумська, українська акторка і телеведуча, Народна артистка України. Цитувала Шевченка, ділилась цікавими історіями дружби з родиною Демкур та заряджала гостей позитивною енергетикою.

null

«Це велика честь бути причетними до такої команди, яку об’єднала родина Демкур. За ініціативи та підтримки Тараса відбувається стільки мистецьких подій! Я дивлюсь зараз на скульптуру Пінзеля – для мене це краплинка України, краплинка раю», – розповіла Ольга Сумська.

Презентуючи Art Business HUB 5.0, Тарас Демкура повідомив, що тут будуть проводитися творчі вечори за участю, у тому числі і Пані Ольги.

null

З новоствореної сцени до засновника Хабу звернувся сучасний український скульптор Олег Пінчук, роботи якого відомі далеко за межами України і знаходяться у багатьох відомих приватних галереях:

«Дякуємо Тарасу за відкриття такого простору, за підтримку культурно-мистецьких проектів та за можливість поспілкуватися на високо духовні теми».

З відкриттям унікального комунікативно-культурного осередку родину Демкур також привітала Влада Литовченко, Голова Міжнародного Фонду культурного співробітництва, доцент Міжнародного університету «Україна», кандидат історичних наук.

null

«Для мене родина Демкур – це люди, які роблять великий вклад у розвиток української культури. Ми познайомилися з Іриною та Тарасом завдяки борщівській сорочці, яка вже незабаром буде у списку нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО як унікальний зразок вишивки і зникаюча техніка. І саме родина Демкур, зрозумівши цінність цього культурно спадку, активно підтримують та популяризують його не тільки в Україні, а й у світі. – розповіла Влада. – Я переконана, що люди, які намагаються зберегти скульптури Пінзеля – не менш унікальні, ніж сам митець. Адже це дерев’яні скульптури. Дерево – біологічний матеріал, за ним вкрай важко доглядати та вберегти від впливу часу».

До теплих привітань приєдналася Наталія Нетовкіна, засновниця бренду ZARINA, Президент ГО «Ділові Українські Жінки» та друг родини:

«Для мене – це честь стояти на сцені поряд з такими людьми! Родина Демкур є прикладом ставлення до життя. Коли дивишся на теплоту і радість у сім’ї, креативність та енергію Пана Тараса, ти думаєш, яке це щастя, що є такі українці! Як чудово, що Ви збираєте стільки людей навколо, надихаєте нас та даєте нам приклад. Рада повідомити, що наступне засідання нашої школи для дівчаток «Рух успішної молоді» буде саме у цьому Хабі!»

null

У ході презентації Хабу було озвучено, що складовою екосистеми Art Business HUB 5.0 буде своєрідний екологічний кластер. Тут відбуватимуться події, реалізовуватимуться проекти, покликані привести у відповідність до європейських екологічних стандартів діяльність бізнесу та пропагувати ековідповідальний стиль життя.

Проект «Життя в стилі ЕCО», засновником якого є Тарас Демкура, пропагує захист навколишнього середовища, впровадження ECO стандартів та абсолютно новий підхід до очищення питної води в домашніх умовах, надає послуги з екосертифікування готелів, ресторанів, салонів та інших точок обслуговування споживачів послуг.

null

 

null

У рамках відкриття Art Business HUB 5.0 було оголошено про заснування Eco club SOTA – міжнародного співтовариства для трансформації особистості і життя. Даний клуб об’єднає таланти, бізнеси, бренди в еко-систему для підсилення один одного і покращення світу у глобальному плані. Про плани та перспективи клубу розповідали співзасновники Eco club SOTA експерт у темі брендингу Сергій Глущенко, а також Наталія та Олександр Галкіни.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Art Business HUB 5.0, #Демкура, #київ, #мистецтво, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: