Тернопільський меценат і підприємець поділився власним досвідом про володіння Soft-Skills

Опубліковано:
15 Листопада, 2018

У ТНЕУ 13 листопада 2018 року відбулася зустріч на платформі Навчально-наукового інституту міжнародних економічних відносин ім. Б.Гаврилишина, яка була присвячена важливості володіння Soft-Skills навичками. Головні питання, які обговорювалася під час цього заходу, стосувалися того, чому такі навички для нас важливі, чи достатньо сьогодні мати вузьку професійну спеціалізацію, щоб бути успішним, що потрібно змінювати в освітній сфері, щоб розвивати універсальні компетенції.

null

 

null

Своїм досвідом зі студентами поділилися ректор ТНЕУ Андрій Крисоватий, Олена Сохацька, Тарас Демкура, Мирослава Гурик, Тетяна Бучинська, Галина Дресь, Ліля Проць, Віталій Гринів, Едуард Романюта, Рустам Давлетов, Людмила Герман та інші.

null

 

null

«Сьогодні був надзвичайно насичений, цікавий та креативний день. Дякую ректору ТНЕУ Андрію Крисоватому та директору іституту міжнародних економічних відносин Ірині Іващук за надзвичайно актуальний захід – це насправді те, що потрібно зараз для молоді! Продовження зустрічі було присвячене Всесвітньому дню доброти. Ми малювали новорічні іграшки, які потім передамо в один з будинків для людей похилого віку. Щодо спілкування з молоддю, то мав нагоду поділитися своїм досвідом та розповів, які гнучкі навики будуть потрібні для сьогодення», – розповів віце-президент Міжнародної торгової палати Тарас Демкура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: