Чемпіона світу Андрія Пушкаря, який трагічно загинув у ДТП, поховають завтра у Кременці

Опубліковано:
15 Листопада, 2018
Прощання та похорон Почесного громадянина Кременця, багаторазового чемпіона України, Європи та світу з армреслінгу Андрія Пушкаря відбудуться 15 і 16 листопада 2018 року в м. Кременець, – пишуть Тернополяни.

15 листопада о 18.00 відбудеться панахида вдома за адресою вул. Дубенська, 125 б;

16 листопада об 11.00 – літія вдома за адресою вул. Дубенська, 125 б; об 12.00 – чин похорону та прощання у храмі Покрови Пресвятої Богородиці (Полкова церква). Про це у Facebook повідомив спортсмен Олег Кривий.

Читайте також

Змагався лише за Україну: загинув чемпіон світу з армспорту Андрій Пушкар

Поховання відбудеться на міському цвинтарі Калинівка. 

Зазначимо, вчора, 14 листопада, на автодорозі «Київ-Чоп» трапилася ДТП у якій загинув чемпіон Європи та світу з армреслінгу з Кременця Андрій Пушкар.

За попередньою інформацією поліції, водій автомобіля Citroen не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою. Він їхав на чемпіонат світу до Польщі, де мав взяти участь 16-18 листопада у змаганнях “Золотий тур”

У салоні автомобіля, окрім водія, було ще двоє людей — батько водія та безпосередньо Андрій Пушкар. Пушкар та батько водія отримали травми несумісні з життям, а водія доставили до лікарні в тяжкому стані. Водій атівки також спортсмен — армреслер Олег Жох. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пушкар, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #трагедія
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: