На екрани виходить соціальний теле-проект «Небайдужі» за участю Ольги Шахін

Опубліковано:
13 Листопада, 2018

Новий соціальний теле-проект виходить на екрани за сприяння Ольги Шахін, яка очолює Тернопільську обласну громадську організацію «Підприємці Галичини». Прем’єра відбудеться у середу, 14 листопада, о 20:00 год на телеканалі «Тернопіль-1». Програма має назву «Небайдужі».

За словами підприємниці Ольги Шахін, яка і є ведучою програми, ідея полягає в тому, щоб об’єднати сили небайдужих людей Тернополя: підприємців, благодійників, меценатів – адже вони готові допомагати і підтримувати тих, кому це в даний час необхідно.

Тож, у першому випуску тернополяни дізнаються про життя багатодітної родини Наталії та Василя Брегів. Семеро осіб – 5 дітей та 2 дорослих – проживають в однокімнатній квартирі і, безумовно, щодень їм доводиться долати чимало побутових труднощів. Та попри це, герої програми дуже дружні та намагаються віднайти те, що надає життю позитивного забарвлення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #небайдужі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #проект, #телебачення, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахін
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: