Працівники «Карітасу» шукають волонтера-репетитора для сироти, щоб підготувати до ЗНО

Опубліковано:
12 Листопада, 2018

Працівники благодійного «Карітасу» шукають волонтера-репетитора для сироти, який би допоміг підготувати хлопця до ЗНО. Про це вони повідомили на сторінці фонду у Facebook:

«Благодійна допомога може бути різною. Хтось має змогу підтримати фінансово, хтось духовно, а хтось може поділитися своїми знаннями. Саме тих, хто б поділився своїми знаннями ми і потребуємо на даний момент!

Шукаємо репетитора-волонтера для Віталіка, хлопчик – сирота, ним опікується бабуся. Навчається він у 9-ому класі і вже незабаром , як і усі випускники, здаватиме ЗНО. 

Для того щоб набрати необхідну кількість балів, йому потрібно покращити свої знання з української мови та літератури. Оплатити репетиторів бабуся не має змоги.

Якщо маєте бажання та змогу допомогти, звертайтеся за номером телефону +380689492949 або пишіть у коментарях», – йдеться у повідомленні.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #волонтер, #ЗНО, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #репетитор, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: