У Тернополі пройшов семінар-практикум на тему «Якісно підготовлений персонал – запорука успіху закладів сфери гостинності області у готельно-розважальному комплексі «Алігатор»

Опубліковано:
9 Листопада, 2018

Сьогодні 9 листопада 2018 року відділ туризму спільно з управлінням освіти та науки ТОДА провели семінар-практикум на тему «Якісно підготовлений персонал – запорука успіху закладів сфери гостинності області у готельно-розважальному комплексі «Алігатор». Метою організаторів семінару-практикуму було виробити спільні підходи з налагодження взаємовигідного співробітництва між закладами освіти та туристичної інфраструктури щодо вдосконалення освітнього процесу у відповідності до вимог і потреб регіонального та місцевих туристичних ринків.

Начальник відділу туризму облдержадміністрації Ростислав Яцків відкрив семінар-практикум, окресливши проблеми забезпечення закладів сфери гостинності області (туристичних фірм, готелів, ресторанів) кваліфікованими спеціалістами. Особливо гостро стоїть питання підбору професійних кадрів для готельно-ресторанного бізнесу (адміністратори, покоївки, кухарі, офіціанти, бармени та ін.).

В процесі семінару учасники напрацювали проекти угод про співпрацю, організацію стажування студентів та учнів у закладах розміщення , харчування та дозвілля, проведення тренінгів з практиками туристичного бізнесу тощо. Представники закладів професійної освіти, які готують фахівців для сфери гостинності Тернопільщини та сфери туризму, готельно-ресторанного бізнесу ділилися своїми думками, щодо навчання та роботи студентів та учнів  задля якісного обслуговування туристів у Тернопільській області.

Учасники семінару під час екскурсії  ознайомитися з роботою готельно-розважального комплексу «Алігатор», адже тут є готель, ресторан, а також Аквазона у яку входить: аквапарк, сауна, хаман, лобі-бар. У комплексі працює 120 чоловік.  Анна Бойченко – старший адміністратор Аквазони розповідала про те, як працює молодий колектив  і прагне постійно вдосконалюватися, вчитися та проявляти свої здібності  в інших вакансіях у  комлексі. Готельні номери гарні та просторі, а головне дуже чисті, тому готель  може прийняти до 100 туристів. Комплекс працює як з індивідуалами так і з групами туристів. Завантаженість в середньому круглий рік становить 75 %. Варто зазначити, Більшість готелів Тернополя цьогоріч мають завантаженість туристів 75%.   Презентацію послуг до співпраці готельного розважально-оздоровчого комплексу “Алігатор”, представлену Любов Безугла – HR менеджер розважально-оздоровчого комплексу “Алігатор”.

Начальник відділу професійної та вищої освіти управління освіти і науки облдержадміністрації Наталя Моравська проаналізувала питання підвищення ефективності взаємодії закладів системи освіти з ринком праці, підвищення кваліфікації та отримання фахової освіти майбутніх працівників туристичних та готельних підприємств області тощо.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алігатор, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #семінар, #тернопіль, #тернопільські новини, #турист
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: