Українцям спростили процедуру отримання біометричного паспорта

Опубліковано:
9 Листопада, 2018

Заяву на оформлення біометричного паспорта українці тепер зможуть заповнити онлайн.

Про це повідомив глава Державної міграційної служби України Максим Соколюк на брифінгу в Києві в середу, передає “Інтерфакс-Україна“.

“Сьогодні хочу представити ще один електронний сервіс-це сервіс онлайн-реєстрація біометричних документів”, – сказав Соколюк.

Він підкреслив, що мова не йде про повне оформленні документів через Інтернет, оскільки людині необхідно особисто прибути в міграційну службу, щоб сфотографуватися і відсканувати відбитки пальців.

 

“Але сервіс зменшить час очікування час перебування (при оформленні – ред.) і допоможе збільшити кількість громадян з оформлення цих документів, сказав глава міграційної служби.

За словами Соколюка, дані заповненої онлайн анкети не будуть зберігатися на серверах міграційної служби, а залишаться у вигляді QR-коду або роздруківки у громадянина.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заява, #інтернет, #паспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: