МакДональдз інвестував 46,5 млн грн у відкриття ресторану у Тернополі (Відео)

08.11.2018 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

8 листопада 2018 року відбулося урочисте відкриття МакДональдз у Тернополі за участі керівництва МакДональдз, посла США в Україні, а також очільників міста та області. 

«Відкриття МакДональдз у Тернополі - це інвестиції в людей та бюджет міста. Зокрема, ми створили  близько 100 нових робочих місць, молодь має можливість отримувати досвід роботи у міжнародній компанії, а також навички, які будуть корисні їм протягом життя: робота в команді, навики комунікацій, прийняття рішень тощо. Щорічно близько 1 мільйона гривень податків буде спрямовуватись у місцевий бюджет. Також це завжди інвестиція в економіку країни. Цього разу інвестиції у будівництво склали 46,5 млн. грн.», - зазначив у своєму виступі генеральний директора компанії МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський. 

null

 

null

Він також додав, що у всьому світі компанія використовує свій масштаб задля добра. «У кожному місті, спільноті, де ми працюємо, ми завжди намагаємось зробити більше, ніж просто забезпечувати роботу ресторану. Наприклад, в Україні вже працює Фундація Дім Рональда МакДональда, партнером - засновником якої є МакДональдз. Фундація вже відкрила Сімейні кімнати у лікарнях Львова, Вінниці та Києва, щоб батьки могли бути разом з дітьми, коли ті перебувають на лікуванні. Я сподіваюсь, що згодом така кімната буде відкрита у одній з тернопільських дитячих лікарень», - повідомив Гжегож Хмелярський. 

«Відкриття МакДональдз у Тернополі - це ще один приклад міцності комерційних відносин між США та Україною.  Американські компанії відзначають значний потенціал українського ринку!», - наголосила посол США в Україні Марі Йованович. 

null

 

null

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна у своєму виступі зазначив:

«Відкриття такого мегапопулярного закладу на теренах області, насамперед, означає покращення ділового клімату, а також є свідченням того, що наш край має потенціал і може багато запропонувати зовнішньому інвестору.  Безумовно, це ще й розвиток туристичної інфраструктури — сьогодні ми спостерігаємо чималі черги охочих скуштувати фірмові страви МакДональдз. Направду, цей заклад приваблює не лише наших місцевих краян, а й гостей з сусідніх областей. МакДональдз — це також і створення нових робочих місць та додаткові надходження в бюджет».

«Найголовніші переваги для Тернополя після відкриття МакДональдз – у найближчому майбутньому. Так вже сталося історично, що прихід у те чи інше місто цього всесвітнього бренду – це своєрідна мітка чи «зелена карта» для великого приватного іноземного інвестора. У це місто можна і треба вкладати гроші, тут можна і треба відкривати свої підприємства», - повідомив мер міста Тернопіль Сергій Надал під час урочистого відкриття МакДональдз.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Нагадаємо, заклад МакДональдз у Тернополі відчинив двері для відвідувачів 24 жовтня 2018 року. Заклад знаходиться в одноповерховій будівлі, площею 520 м.кв. У ресторані передбачено 240 місць: 112 у залі та 128 на відкритій терасі. Для відвідувачів на автомобілях працює послуга МакДрайв. Діти зможуть розважатися на дитячій гірці поруч із закладом.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі