Тернопільські перевізники мають дотримуватись умов договору, а не влаштовувати саботаж (Відео)

07.11.2018 23:43   Джерело: Бізнес Компаньйон Тернопіль
Опубліковано : Новини Тернопілля

Епопея з перевезеннями в Тернополі ніяк не завершиться. Підняття тарифів на проїзд в громадському транспорті викликало хвилю протестів. Міська влада пішла на зустріч вимогам тернополян і тарифи повернули до попередніх. Проте, тернопільські перевізники вирішили не здаватись, і влаштували саботаж. Автобуси не виїхали на маршрути, - пише Бізнес Компаньйон Тернопіль.

Для вирішення конфліктної ситуації зібралась транспортна комісія в міській раді за участі чиновників, депутатів та громадських активістів. Зокрема, в роботі комісії взяла участь голова правління ГО “ВО Учасники АТО Галичини” Ружена Волянська. У своєму виступі перед присутніми громадська діячка наголосила на неправомірності дій перевізників та запропонувала діяти в рамках закону - власники маршруток мали попередити письмово про неможливість виконання умов договору з вказанням причин, а також забезпечити виконання угод до моменту вирішення конфлікту.

"Шановні перевізники міста, нагадуємо Вам про те, що згідно умов договору з міською радою, ви зобов’язані повідомити письмово про те, що ви відмовляєтесь виходити на маршрут і обслуговувати тернополян по причині (вказуєте причину)..і протягом терміну розірвання договору ви працюєте по встановлених і діючих тарифах, надаючи якісні послуги. Просимо вас не тероризувати ні громаду міста, ні владу міста, виконувати умови договору, за які ви несете відповідальність. 

Начальника транспортного управління ТМР Мединському І.Г. закликаємо не проводити усні переговори з перевізниками , а дотримуватись умов заключених договорів між вашим управлінням і перевізниками, чітко дотримуючись процедури. 

Тому, звертаємось з пропозицією у найближчий час проаналізувати адекватну формулу тарифу, донести її до громадськості і, у разі саботажу перевізників, розірвати договори, оголосивши новий конкурс.

З повагою, Голова Правління ГО «ВО учасників АТО Галичини»

Ружена Волянська"



Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Бізнес Компаньйон Тернопіль  

Коментарі