Рішенням Тернопільської обласної ради училище перейменовано на Тернопільський музичний коледж ім. Соломії Крушельницької

Опубліковано:
7 Листопада, 2018

Під час пленарного засідання Тернопільської обласної ради депутати підтримали клопотання педагогічного колективу Тернопільського обласного державного музичного училища ім. С.Крушельницької та перейменували навчальний заклад на Тернопільський музичний коледж ім. Соломії Крушельницької.

Обласна рада затвердила Статут музичного коледжу у новій редакції та доручила директору забезпечити проведення державної реєстрації відповідно до норм чинного законодавства.

За словами директора навчального закладу Лариси Римар, рішення про перейменування училища на коледж було колегіальним —  викладачі стовідсотково підтримали ідею перейменування.

«Бути коледжем –  престижно! Я впевнена, що сьогоднішній рівень викладання в нашому навчальному закладі цілком відповідає рівню європейського коледжу. Це підтверджено тим, що майже 90 відсотків наших студентів після закінчення училища продовжують вчитися у закладах вищої освіти як України, так і закордону, а під час навчання стають лауреатами численних міжнародних та всеукраїнських конкурсів молодих музикантів», — каже Лариса Римар.

Окрім цього, на думку, керівника закладу, в дусі реформи освіти та відповідно до проекту Закону України «Про фахову передвищу освіту», рішення Тернопільської обласної ради є логічним та своєчасним.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #коледж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #училище
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: