Ранок у Тернополі: маршруток немає, а тролейбуси переповнені — люди йдуть на роботу пішки (Відео, Фото)

Опубліковано:
6 Листопада, 2018

За ранок у Тернополі на маршрут не вийшла ні одна маршрутка. Так кермувальники відреагували на скасування 9 гривневого тарифу на перевезення, – пише Доба.

Люди чекають на тролейбус, або йдуть пішки. Електротранспорт на зупинки приїжджає переповнений.

— Ми вже понад півгодини чекаємо 8-й тролейбус, але його немає. За ранок не бачили ні однієї маршрутки. Та й тролейбуси їздять переповнені. Ось стоїмо чекаємо, а коли приїде той тролейбус хто його знає, — розповіла тернополянка Ніна Гнатюк.

Читайте також

Міська влада зробила так, як хотіла громада і повернула стару вартість проїзду на транспорт. Але чи довго він їздитиме?

Громадські активісти вчора закликали людей, які мають власні автомобілі зробити благодійну акцію і підвозити свої сусідів та забирати людей на зупинках у своєму напрямку, щоб не було великих скупчень та всі встигли вчасно добратися на робочі місця. Зокрема на сторінці ВО Автомайдан Тернопільський осередок закликали водіїв підтримати городян.

— У зв’язку з описаними вище ймовірними подіями, які значно утруднять доїзд мешканців на роботу / школи / дитячі садки і т.д., ми пропонуємо згадати та повторно залучити наш досвід з підвезення водіями пересічних мешканців міста, —  зазначили активісти на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

Нагадаємо, що вчора що рішення виконкому від 30 жовтня анулювали, тобто високі тарифи на проїзд скасували. Відтак кермувальники відреагували протестом на скасування 9 гривневого тарифу на перевезення. Коли маршрутки почнуть їздити невідомо.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #маршрутка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #страйк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: