На Тернопільщині відкрито сезон полювання

Опубліковано:
5 Листопада, 2018

3 листопада відкрили сезон полювання на диких парнокопитних тварин та 11 листопада – на хутрових звірів.

Для участі у полюванні мисливці повинні мати при собі відповідні документи – посвідчення мисливця, контрольну картку обліку добутої дичини і порушень правил полювання, картку відстрілу дичини (ліцензію на добування дичини), дозвіл на зброю (дозвіл на право зберігання, носіння мисливської рушниці) та паспорт на собак мисливських порід.

Вартість відстрільної картки на сезон полювання на хутрових звірів становить 350 грн. Ціна разової відстрільної картки – 80 грн.

Вартість ліцензії для полювання на козулю в мисливських угіддях становить 2000 грн. Разове полювання на кабана обійдеться у 3500 грн.

З початком сезону полювання на територіях угідь державного резерву працюють рейдові бригади, до складу яких входять працівники ДП «Чортківський лісгосп», працівники поліції, державної екологічної інспекції, управління екології та природних ресурсів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мисливець, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #полювання, #сезон, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: