Тернопільська міська рада знову отримала відзнаку якості

Опубліковано:
5 Листопада, 2018

Тернопільська міська рада підтвердила відповідність вимогам системи менеджменту якості стандарту ISO 9001:2015, – пише Файне місто.

Успішно пройшовши у серпні 2018 року наглядовий аудит, орган місцевого самоврядування отримав сертифікат відповідності системи менеджменту якості міжнародному стандарту ISO 9001:2015 у сфері надання адміністративних та неадміністративних послуг.

«Починаючи з 2012 року, міська рада щорічно проходила зовнішній аудит, відповідно вимогам стандарту ISO 9001:2008. Однак, в цьому році сертифікаційний аудит був особливо відповідальним у зв’язку із переходом на нову версію стандарту ISO 9001:2015, – розповідає заступник міського голови-керуючий справами Іван Хімейчук. – Основний акцент нової версії – менеджмент ризиків та можливостей.  Стандарти ISO стосуються різних аспектів, які пов’язані з керуванням якості послуг».

Міська рада, як орган місцевого самоврядування, має постійно вдосконалюватись з метою ефективного виконання власних та делегованих їй повноважень та реалізації постійно зростаючих очікувань  територіальної громади. Саме тому сучасні вимоги до роботи органів місцевого самоврядування спираються на ефективні стандарти Міжнародної організації з сертифікації щодо управління якістю.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #відзнака, #міськрада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: