Квіти, свічки та фаєри під стінами обласної поліції – як в Тернополі віддавали останню шану Катерині Гандзюк (Фото)

04.11.2018 22:43   Джерело: ОВІД
Опубліковано : Новини Тернопілля

Разом з іншими містами України до Всеукраїнського мітинга-реквієму за активісткою Катериною Гандзюк приєднався і Тернопіль. Тернопільські громадські активісти та прості тернополяни принесли під стіни управління обласної поліції квіти та свічки. Згадували світлу пам’ять дівчини, яка померла за свої переконання та чітку позицію під пісню “Плине кача…”, - пише ОВІД.

Тернополяни як і тисячі інших активних українців не розуміють, як влада, а найбільше правоохоронні органи досі не змогли як слід розслідувати справу Катерини Гандзюк.

Читайте також

Померла Катерина Гандзюк, радниця міського голови Херсона, родом з Тернопільщини

“Я не навиджу людей, які повязані з цим вбивством, які покривають вбивць, які навмисне роблять, щоб їх не знайшли. Я не розумію, як можна молоду дівчину облити кислотою за її переконання перед тим покликавши її у владу, бо вона була покликана радинком мера Херсона. І це всього-навсього я погоджуюся з нею, що Катя – це одне прізвище. Таких багато є людей. вдумайтеся, ми навіть не маємо жодного покараного за вбивство на Майдані!”, – висловив свою позицію активіст ВО “Автомайдан” Ігор Василів.

Після того, як виступили усі охочі – люди пом’янули Катерину Гандзюк хвилиною мовчання, Також прочитали українську націоналістичну молитву під вогні фаєрів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ОВІД  

Коментарі