У Тернополі на Майдані протестують через подорожчання проїзду (Наживо)

Опубліковано:
4 Листопада, 2018

Сьогодні у Тернополі проходить анонсована акція проти підвищення вартості на проїзд у громадському транспорті. Нові тарифи почали діяти з 1 листопада. Рішення про їх підвищення прийняли на засіданні виконкому міськради у вівторок, 30 жовтня. 

Читайте також

Тернопіль: Проїзд у тролейбусі – від п’яти гривень (Інфографіка)
З «Картою тернополянина» проїзд у громадському транспорті Тернополя буде коштувати 5 грн, – всі подробиці

Нова вартість проїзду у громадському транспорті для тих, хто платить готівкою, становить 9 гривень у маршрутках, 8 – у тролейбусах. Зекономити кошти можуть власники «Файних карток». Для них проїзд у маршрутці обійдеться у 6 гривень та 5 у тролейбусі. 

Зараз на Театральному майдані Тернополя проходить акція протесту проти підвищення вартості проїзду у громадському транспорті. Перше інтернет-телебачення Тернопільщини «МедіаТОР» транслює цю подію сторінці “МедіаТОРа у Фейсбук.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вартість, #Майдан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пікет, #проїзд, #тернопіль, #тернопільські новини, #транспорт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: