Фільм про Чорнобиль «WONDERWALL» став кращим на фестивалі «Grenada Afterglow Film Festival» у США

03.11.2018 16:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Фільм про Чорнобиль «WONDERWALL» став найкращим фільмом фестивалю «Grenada Afterglow Film Festival» у США.  Фестиваль проходив у штаті Міссісіпі. Про це йдеться на сторінці фільму у Facebook:

«WOOOOW! WONDERWALL виграв нагороду "НАЙКРАЩИЙ ФІЛЬМ ФЕСТИВАЛЮ" під час Grenada Afterglow Film Festival в Міссісіпі, США!

Це НАЙВИЩА НАГОРОДА, яка означає що WONDERWALL було оцінено НАЙКРАЩИМ СЕРЕД УСІХ ФІЛЬМІВ ФЕСТИВАЛЮ!!!

Це спільна нагорода для сотень людей, кожен з яких був важливим при створенні нашого фільму!  Ми щасливі, що завдяки Grenada Afterglow Film Festival отримали можливість показати американським глядачам Чорнобиль з емоційно нової точки зору – без домінування страху й тривоги, з якими він асоціюється. А дати надію й зігріти промінчиком світла серця, які заполонило горе втрати.

Ми приймаємо цю нагороду як знак, що йдемо правильним шляхом: через мистецтво кіно, розповідати історії, які мають потенціал торкнутись людських сердець, пробудити бачення та змінити те, як ми бачимо речі…

P.S: Особлива подяка для:
Maria Matios за патронат! 
Віталій Кличко за підтримку!
- Нашої міжнародної команди: Taras MaybaOksana SlyzhukVasiliy PimenovСобчук Олег, band СКАЙ / SKAIJonhy BlazeŁukasz Szwarc-BronikowskiMax StarovoytIgor SavchinLyudmyla MelnykPatrycja KrysikWiktor SasimIda Gerez!», - пишуть творці фільму.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі