Українському лоукостеру схвалили всі заявки на нові рейси

Опубліковано:
2 Листопада, 2018

Комісія Державіаслужби України схвалила всі заявки на виконання регулярних і чартерних рейсів авіакомпанії SkyUp, що позиціонує себе як лоукостер.

Зокрема, SkyUp дозволили літати по три рази на тиждень з Києва до Харкова, Попрад і Абу-Дабі, а також два рази на тиждень із Києва до Софії.

Крім того, комісія Державіаслужби задовольнила запит SkyUp на виконання чартерних рейсів із Києва, Одеси, Запоріжжя, Харкова, Львова, Херсона, Чернівців, Миколаєва, Кривого Рогу, Вінниці та Полтави на курорти Єгипту, Фінляндії, Індії і Шрі-Ланки.

Нагадаємо, 22 жовтня SkyUp запустив продажу квитків за лоукост-концепцією на рейси з Києва в Тбілісі, Софію, Попрад і Барселону. Рейси почнуть виконуватися з грудня 2018 року.

На початку жовтня-2018 SkyUр отримала сертифікат TCO від Європейського агентства з безпеки в авіації EASA. Цей документ дає авіакомпанії право літати в 28 країн Європи, які входять в EASA, а також в чотири країни, які є членами Європейської асоціації вільної торгівлі – до Швейцарії, Норвегії, Ісландії, Ліхтенштейну.

В цілому дозвіл на польоти лоукостер SkyUр отримав навесні 2018 року. Планується, що в майбутньому авіакомпанія розпочне виконання внутрішніх польотів за маршрутами Київ – Одеса і Харків – Одеса, які будуть здійснюватися за лоукост-концепцією.

 

Базується SkyUp в аеропорту “Жуляни” (Київ).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #авіа, #квиток, #лоукост, #переліт
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: