Павло Доскоч розпочав благодійний тур Тернопіллям

Опубліковано:
31 Жовтня, 2018

Заслужений артист України Павло Доскоч розпочав благодійний тур «Вклоняюсь тобі, земле Тернопілля».Днями відомий виконавець, композитор та автор пісень, з концертом відвідав свою малу Батьківщину – місто Хоростків, повідомляє прес-служба Хоростківської міськради.

Хоростківчани аплодисментами зустрічали та проводжали свого земляка Павла Доскоча, який виступив у міському центрі культури та дозвілля, даруючи свій талант кожному присутньому. Також у концерті взяли участь поет-пісняр Іван Кушнір та співачка Ярослава Декалюк.

У залі центру культури та дозвілля зібралися шанувальники творчості талановитого земляка, серед яких були й рідні Павла Доскоча.

Заслужений артист називає свої концерти рідним краєм туром вдячності. Як зазначив Павло Доскоч, звертаючись до земляків, тур «Вклоняюсь тобі, земле Тернопілля» він проводить за підтримки благодійного фонду «Апостол» (Керівник – Михайло Апостол).

Для довідки: Павло Доскоч народився 8 жовтня 1971 року в м. Хоросткові, закінчив місцеву СШ №2, згодом — музично-педагогічний факультет Івано-Франківського педагогічного університету. За фахом викладач вокалу. Педагогічну діяльність почав у Тернопільській ЗОШ №27. Нині живе і творить у Копичинцях, з дружиною Наталею виховує синів Станіслава та Любомира.

Пісня «Падала зірка», яку Павло Доскоч написав, будучи ще студентом, популярна настільки, що її вважають народною.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #доскоч, #концерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #хоростків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: