Депутати-націоналісти у Тернопільській міськраді – проти підвищення цін на газ для населення

Опубліковано:
27 Жовтня, 2018

24 жовтня 2018 року з ініціятиви депутатів-свободівців у Тернопільській міській раді зареєстровано звернення до Президента України щодо скасування Постанови Кабінету Міністрів від 19 жовтня 2018 року «Про підвищення ціни на газ для населення на 23,5 %».

«Вважаємо, що ціна на газ для населення України і так завищена у чотири рази. А що очікувати українцям після чергового підвищення ціни? Ми як фракція націоналістів у Тернопільській міській раді завжди стоятимемо на захисті інтересів українців і недопустимо чергового антинародного рішення уряду, який працює в угоду олігархам», – заявив голова фракції ВО «Свобода» у Тернопільській міській раді Назарій Редьква.

Нагадаємо, напередодні відповідні звернення депутати-свободівці зареєстрували у всіх районних, міських у районі, селищних і сільських радах, де є націоналістичне представництво в органах місцевого самоврядування. Тернопільська облрада з ініціятиви фракції «Свободи» розглядає питання скликання термінової позачергової сесії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #газ, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #Свобода, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціна
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: