Газ у Тернополі хочуть економити на школярах?

27.10.2018 08:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернополі, для того, щоб уникнути карантину і зменшити споживання газу, у школах хочуть зробити шестиденне навчання, - про це розповідають батьки школярів. Цією інформацією вони діляться у групі «Тернопільські мамусі» у Facebook. Матері тернопільських учнів зазначають, що  за таких умов, зимові канікули розпочнуться 23 грудня і триватимуть до 20 січня.

«У школі нам пояснили, що разом зі змінами у навчальному графіку, зросте і навантаження. А це означає, що наші діти більше приділятимуть часу навчанню і будуть більше виснажуватися. Але ж їм треба і відпочивати. У мене донечка у другому класі. Чекаємо вихідних, щоб піти кудись та розвіятися, аби до навчання були сили. А якщо моя дочка навчатиметься і в суботу – то сумніваюся що вона добре засвоюватиме весь матеріал без нормального відпочинку», - каже мати школярки Аліна.

«Я вважаю, що 6-денне навчання дітей – неприпустимо, адже виснаження тягне за собою зниження імунітету, а йде зима, на вулиці уже холодно, лікарі пишуть, що насувається ГРИП. Дітям потрібно бути стійкими до вірусів і навпаки добре спати, більше відпочивати. Хто буде наших дітей лікувати? На газі зекономлять, а ми витратимо «зайві» гроші на таблетки для лікування?», - зауважує батько школяра Олег.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі