Водій київської маршрутки встановив черговий антирекорд

Опубліковано:
26 Жовтня, 2018

Виходячи на маршрут і надаючи послуги з перевезення, водій повинен дотримуватися правил дорожнього руху. Перевізник має забезпечити безпеку та комфортну обслугу пасажирів. Ці, здавалося б, зрозумілі, логічні та законні речі, не мають нічого спільного з тим, що відбувається на дорогах України.

І вже давно нікого не дивує, коли водій громадського транспорту спокійно собі розмовляє по мобільному під руху, деколи умудряючись при цьому навіть ще й курити. А ситуації, коли водії громадського транспорту дозволяють собі хамити старшим людям, ветеранам АТО чи громадянам з інвалідністю лише через те, що ті мають посвідчення, які дають їм право безкоштовного проїзду, стаються на кожному кроці. Недбальство, халатність, жлобство і хамство – стали звичними проявами перевізників, на яких, так виглядає, нема ніякого впливу.

Про чергову таку ситуацію розповів “Київ оперативний”, на Facebook-сторінці якого очевидець описав випадок нехтуваннями правилами дорожнього руху та безпекою пасажирів. Він також додав до поста відео, яке зняв на свій мобільний.

Водій київської маршрутки зупинив переповнений автобус просто в потоці транспорту та почав зливати паливо своєму колезі “по цеху”.

“Тільки недавно відгриміли бої з водіями маршруток, які розмовляли по телефону під час руху автотранспорту. Але то що я бачив сьогодні це повна перемога людини над здоровим глуздом!
Водій маршрутки, мабуть відчув гостру нестачу адреналіну, зупинив автобус просто в потоці транспорту. Через кілька секунд до нього приєднався колега «по цеху» і вони почали зливатися ПАЛИВО З АВТОБУСА! З автобуса, в якому всі ми їхали.
Ось коли тобі здається, що бачив за все життя в маршрутках все, але немає, столичне # АТП обов’язково знайде “найкращого кандидата” і відправить його на маршрут з людьми”, – написав автор відео.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водій, #київ, #маршрутка, #паливо
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: